Detaje njoftimi farmacist33

jan282021

"Fiziologjia mjekësore", Guyton dhe Hall, Botimi i Trembëdhjetë

Njoftim Anonim
Tel. 0696053527
transparent
transparent
transparent
transparent
Rispondi
Invia ad un amico
Stampa
Vizita
61
Shes| Të gjitha të Shqipërisë

Në tregun shqiptar të librit, sapo ka hyrë një titull prestigjioz i mjekësisë botërore, libër i vlefshëm për çdo profesionist e student të fushës.

Libri vjen në gjuhën shqipe, në një cilësi të njëjtë me atë të origjinalit, nga shtëpia botuese "LIFE".

Për më tepër, klikoni mbi linkun:

http://www.life.com.al/liber/guyton-dhe-hall-fiziologjia-mjekesore-botimi-i-trembedhjete/
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC