substanca

maj52023

Depresioni dhe varësitë. Zbulohen dy barna të bazuara në një substancë natyrale psikedelike

Dy medikamente të zhvilluara së fundi, të modeluara me ibogainë, një substancë e nxjerrë nga një bimë tradicionale psikedelike e kultivuar në Afrikë, në doza shumë të ulëta...
transparent

maj232023

Varësitë dhe abuzimi me substancat. Stërvitja përmirëson rikuperimin

Një studim i botuar në “PLOS One”, tregon se përfshirja e aktivitetit fizik në trajtimin e varësisë nga kokaina, opioidet, kanabisi dhe alkooli përmirëson rikuperimin nga një sërë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC