Sëmundjet autoimune

mar312023

Sëmundjet autoimune. Këshillat e farmacistit për menaxhimin e simptomave

Të kryejnë aktivitet fizik të rregullt, të pushojnë mirë dhe mjaftueshëm, të reduktojnë stresin dhe të ndjekin një dietë specifike, janë disa nga këshillat që farmacistët i japin...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC