filtrimi glomerular

mar242023

Siguria e inhibitorëve Sglt-2 dhe rreziku për fraktura te të moshuarit

Një studim i kryer nga Instituti për Shkencat Vlerësuese Klinike, Kanada, qetëson pacientët dhe mjekët. Disa studime klinike me përzgjedhje rastësore kanë sugjeruar një lidhje...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC