vitamina b

mar142023

Alzheimeri. Efektet e dobishme të spirulinës

Arthrospira platensis, një cianobakter i njohur edhe me emrin spirulina, është një lloj alge blu-jeshile që përmban proteina (fikocianinë), vitaminë B dhe acide yndyrore të...
transparent

gus292023

Lipoedema. Ja, cilët janë suplementet që mbështesin trajtimin

Lipoedema është një patologji kronike, progresive dhe e dhimbshme që karakterizohet nga shpërndarja jonormale e indit dhjamor nënlëkuror, veçanërisht në krahë dhe këmbë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC