celiakia

jan102023

Celiakia rrit rrezikun për psoriazë

Njerëzit që vuajnë nga sëmundja e celiakisë janë më të rrezikuar për të zhvilluar psoriazë, ndërkohë që në anën tjetër nuk ekziston asnjë provë që vërteton se psoriaza...
transparent

jan232023

Vitamina A dhe mikrobiota intestinale

Vitamina A është një përbërës i tretshëm në yndyrë që gjendet në formën e retinolit (dhe analogëve të retinoideve) kryesisht te qumështi, vaji peshkut, veza dhe shumë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC