inhibitorët e fosfodiesterazës

gus52022

Barnat për disfunksionin erektil dhe ngjarjet e padëshiruara okulare

Sipas një studimi të botuar në JAMA Ophthalmology, njerëzit që përdorin rregullisht medikamente të zakonshme për disfunksionin erektil (DE) janë më të rrezikuar nga...
transparent

sht302022

Sëmundjet kardiometabolike. Një medikament kundër psoriazës mund të sjellë përfitime

Apremilasti, një medikament i përdorur kundër psoriazës, mund të ndihmojë në reduktimin e yndyrës në trup dhe të ofrojë përfitime të përgjithshme te pacientët me sëmundje...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC