enzimat e mëlçisë

gus22022

Diabeti. Kombinimi i metforminës me Scutellaria baicalensis përmirëson parametrat

Një studim ka vlerësuar efikasitetin e administrimit të kombinuar të metforminës si një medikament sintetik dhe Scutellaria baicalensis (SB) si një medikament bimor...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC