humbja e dëgjimit

gus12022

Humbja e dëgjimit dhe zhurma në vesh janë të zakonshme te të mbijetuarit nga kanceri

Një studim i publikuar në BMJ Supportive & Palliative Care raporton se të mbijetuarit e rritur të formave më të zakonshme të kancerit shpesh përballen me probleme...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC