Vitamina B6

kor252022

Vitamina B6 në doza të larta mund të reduktojë ankthin dhe depresionin

Sipas një studimi të publikuar në Human Psychopharmacology: Clinical and Experimental, marrja e vitaminës B6 në doza të larta redukton ankthin dhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC