ngurtësim arterial

qer302022

Statinat reduktojnë përparimin e ngurtësimit arterial te pacientët me rrezik të lartë aterosklerotik

Sipas një studimi të botuar në JAMA Network Open, marrja e statinave lidhet me përparim më të ngadaltë të ngurtësimit arterial te të rriturit me rrezik të lartë aterosklerotik...
transparent

jan162023

Medikamenti për Parkinsonin, redukton tensionin dhe ngurtësimin arterial tek adoleshentët me diabet

Një medikament për Parkinsonin i miratuar nga FDA-ja edhe për diabetin e tipit 2 te të rriturit, është në gjendje, nëse administrohet për një muaj, të reduktojë presionin e gjakut...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC