sëmundjet reumatike dhe muskuloskeletore

qer162022

Rëndësia e dietës së duhur në sëmundjet reumatike dhe muskuloskeletore

Sipas një rishikimi sistematik dhe një metaanalize, ushqyerja nuk ka gjasa të ndikojë në avancimin e sëmundjeve reumatike dhe muskuloskeletore (RMD). Siç theksohet...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC