acidi elagjik

qer132022

Plakja. Urolitina A përmirëson forcën e muskujve dhe performancën fizike

Një studim i ri i publikuar në Cell Reports Medicine ka treguar se marrja e urolitinës A çdo ditë për katër muaj përmirëson forcën e muskujve me 12% te të rriturit e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC