idiopatik

maj192022

Një bar i ri premtues për fibrozën pulmonare idiopatike. Rezultatet e studimit në Nejm

Fibroza pulmonare idiopatike, si të gjitha sëmundjet e rralla, preket nga problemi i nëndiagnostikimit. Zakonisht, sëmundja prek individët rreth 65 vjeç, më tepër meshkujt dhe duhanpirësit. Studimi tremujor regjistroi si pacientët...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC