hetim

pri222022

9 ministra italianë në hetim për emergjencën Covid dhe karantinën. Kërkesa sensacionale e prokurorisë së Romës

E bujshme në Prokurorinë Publike të Romës: më 28 mars, hetuesit kanë futur në regjistrin e të dyshuarve ministrat ende në detyrë të qeverisë italiane, ashtu si dhe ish-titullarët...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC