etilometër

shk72022

Covid-19. Studiohet testi i shpejtë i frymëmarrjes. Ja, si funksionon dhe për kë është i dobishëm

Së fundi, po studiohet prototipi i një pajisjeje të ngjashme me një analizues të frymëmarrjes (etilometër), që do të arrijë ta diagnostikojë me ndjeshmëri dhe saktësi infeksionin Sars-Cov2, edhe tek individët asimptomatikë dhe në më pak...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC