mjekësi kineze

nën232021

Fitoterapia kineze përballë mjekësisë perëndimore. Efikasiteti dhe siguria në trajtimin e hiperuricemisë

Sipas traditës fitoterapeutike kineze, disa mjekime mund të përdoren edhe për trajtimin e hiperuricemisë dhe qëllimi i këtij punimi ishte të verifikonte në mënyrë sistematike...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC