autoimun

nën192021

Sëmundjet autoimune dhe koliti ulceroz. Rekomandime të reja medikamentesh në Bashkimin Evropian

Agjencia Evropiane e Barnave ka rekomanduar autorizimin për hedhjen në treg në Bashkimin Evropian të avacopanit, një medikament i klasës së parë për trajtimin e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC