pandemi

nën122021

Vaksinohen 100% dhe përsëri numri i infektimeve me Covid-19 mbetet shumë i lartë

Irish Times ka raportuar javën e kaluar se qyteti Uaterford ka shkallën më të lartë të incidencës së rasteve të COVID në të gjithë vendin, tre herë më e madhe se mesatarja kombëtare, e cila në vetvete është rritur në mënyrë të...
transparent

nën122021

Covid-19. OBSH: Ka rënie në çdo vend të botës. Vetëm në Evropë ka rritje. Në Francë është shfaqur një mutacion i ri

Organizata Botërore e Shëndetësisë deklaron se vdekjet nga coronavirusi u rritën me 10% në Evropë gjatë javës së kaluar, duke e bërë atë rajonin e vetëm në botë ku...
transparent

dhj12021

HIV/AIDS në Shqipëri. ISHP: 91 raste të reja për vitin 2021. Pandemia Covid e largoi pacientin nga mjeku infeksionist

1 dhjetori është dita ndërkombëtare e HIV/AIDS-it, ditë që synon ndërgjegjësimin e popullatës për t’u testuar. Shqipëria është një vend me incidencë të ulët, por gjithsesi...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC