infektim

nën122021

Vaksinohen 100% dhe përsëri numri i infektimeve me Covid-19 mbetet shumë i lartë

Irish Times ka raportuar javën e kaluar se qyteti Uaterford ka shkallën më të lartë të incidencës së rasteve të COVID në të gjithë vendin, tre herë më e madhe se mesatarja kombëtare, e cila në vetvete është rritur në mënyrë të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC