flora intestinale

tet122021

Flora intestinale mund të ndërveprojë me barnat. Ja, me cilat dhe në ç’mënyrë

Sipas një artikulli të botuar në Nature, intestini mund të shndërrohet në një kurth të vërtetë për efektivitetin e trajtimeve. Me fjalë të tjera, barnat mund të grumbullohen në bakteret intestinale, nga njëra anë duke ndryshuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC