miokardit

tet112021

Vaksinat mRNA. Rastet e miokarditit: incidencë e vlerësuar nga studimi në New England

Në Izrael, mes më shumë se 2.5 milionë të vaksinuarve me vaksinat me mRNA të moshës 16 vjeç e lart, janë hasur 54 raste miokarditi dhe nga këto, vetëm një është shoqëruar me shok kardiogjen. Këto janë, në mënyrë të përmbledhur...
transparent

nën112021

Covid-19. Franca rekomandon mospërdorimin e vaksinës Moderna nën moshën 30 vjeç

Autoriteti i Lartë Francez i Shëndetësisë ka rekomanduar mospërdorimin e vaksinës Moderna (Spikevax) te personat nën të tridhjetat, as në vaksinimin parësor dhe as për përforcuesin e mundshëm. Ky vendim...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC