jetëgjatësi

tet52021

Covid-19. Rënia e jetëgjatësisë sot, në Evropë, aq sa në Luftën e Dytë Botërore

Pandemia Covid-19 ka shkaktuar një rënie të jetëgjatësisë në Evropën Perëndimore që nuk është parë që nga Lufta e Dytë Botërore dhe më e madhe se ajo e vërejtur në periudhën e shpërbërjes së Bllokut Lindor në vendet...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC