moderna

kor232021

Vaksinat anti-Covid. AIFA: Përditësime të reja mbi rreziqet dhe kundërindikacionet

Duke iu referuar shënimeve të mëparshme informative, Agjencia Italiane e Barnave ka publikuar disa përditësime mbi kundërindikacionet dhe rreziqet e vaksinave: Janssen (Johnson & Johnson), Comirnaty...
transparent

nën112021

Covid-19. Franca rekomandon mospërdorimin e vaksinës Moderna nën moshën 30 vjeç

Autoriteti i Lartë Francez i Shëndetësisë ka rekomanduar mospërdorimin e vaksinës Moderna (Spikevax) te personat nën të tridhjetat, as në vaksinimin parësor dhe as për përforcuesin e mundshëm. Ky vendim...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC