duhanpirës

qer282022

Vareniklina. Një mjet efektiv dhe i sigurt për lënien e duhanit te pacientët me diabet të tipit 2

Sipas një studimi të botuar në JAMA Network Open, përfshirja e vareniklinës në programet e ndërprerjes së duhanit te pacientët me diabet të tipit 2 është një...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC