polipilula

kor82021

Polipilula, në parandalimin kardiovaskular. Një panel vlerëson kostot dhe përfitimet e saj

A gjen hapësirë polipilula në parandalimin kardiovaskular? Sipas një paneli italian, ky lloj medikamenti është efektiv në reduktimin e ngjarjeve kardiovaskulare, presionit të gjakut dhe lipideve, rrezikut kardiovaskular...
transparent

sht22022

Polipilula, që mund të ulë rreziqet dhe të shtojë respektimin e terapisë pas një infarkti

Një polipilulë që përmban tre përbërës aktivë, e zhvilluar nga studiuesit e Qendrës Kombëtare Kërkime Kardiovaskulare në Spanjë (CNIC), ka rezultuar të jetë...
transparent

shk172023

Polipilula kundër faktorëve të rrezikut kardiovaskular nuk e redukton rënien konjitive

Një analizë sekondare e Studimit Ndërkombëtar Polycap (TIPS-3), e botuar në “JAMA Neurology”, ka treguar se një polipilulë që synon faktorët e rrezikut vaskular, e përdorur...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC