nanogrimca

qer12021

Barnat antitumorale. Nanomjekësia bën hapa të rinj përpara. Ja, nanogrimcat e karbonit

Një studim i botuar në “Nature Communications” ka prezantuar karakteristikat strukturore, kimike dhe fotofizike të një lloji të grimcave të karbonit, “nanodotet e...
transparent

dhj212021

Bima e pelinit dhe nanogrimcat e argjendit, kombinimi i ri kundër kancerit

Nanoteknologjitë kanë bërë përparim të konsiderueshëm, duke ofruar mundësi për zhvillimin e nanomaterialeve novatore që kapërcejnë kufizimet e zakonshme të terapive aktuale kundër kancerit. Në këtë kontekst...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC