ARB

pri142021

Marrja e frenuesve ACE gjatë infeksionit Covid-19, nuk përbën asnjë rrezik

Përfundimet e një studimi që ka bërë një shqyrtim të literaturës shkencore dhe që është botuar së fundmi në “Jama Network Open”, konfirmojnë se frenuesit ACE dhe antagonistët e receptorëve të angiotenzinës...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC