ivermektina

mar242021

EMA, kundër përdorimit të ivermektinës për parandalimin apo trajtimin e COVID-19, jashtë studimeve

EMA ka shqyrtuar evidencat më të fundit në lidhje me përdorimin e ivermektinës për parandalimin dhe trajtimin e COVID-19 dhe ka dalë në përfundimin se të dhënat e disponueshme nuk e mbështesin përdorimin e saj në...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC