gingivit

shk12021

Stomatitet dhe aftet. Shëndeti oral i menaxhuar në farmaci

Stomatiti mund të ndahet në gingivit, glosit dhe keilit, në varësi të faktit nëse simptomat janë të kufizuara përkatësisht në mishrat e dhëmbëve, në gjuhë apo në buzë. Ato mund të shkaktohen nga infeksione, barna, sëmundje sistemike...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC