çrregullime respiratore

dhj292020

Vitaminat A, E dhe D reduktojnë çrregullimet respiratore. Ja, çfarë thotë studimi

Marrja e vitaminave A, E dhe D mund të lidhet me një reduktim të çrregullimeve respiratore. Këtë e ka thënë një studim vëzhgues i botuar në “BMJ Nutrition Prevention & Health”, sipas të cilit lidhja u gjet me marrjen e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC