grupi i gjakut

nën172020

Antigjenet Hla dhe grupi i gjakut ndikojnë në ndjeshmërinë ndaj infeksionit Sars-CoV-2

Një studim i ri, i botuar në “Transplantation”, ka arritur në përfundimin se antigjenet Hla mund të ndikojnë në infeksionin Sars-CoV-2 dhe evolucionin klinik të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC