testi i shpejtë

nën132020

Covid-19. Dr. Hans Kluge: 200 mijë teste të shpejta për Shqipërinë brenda 7-8 javësh

“Në këtë situatë të pandemisë së COVID-19, kur virusi po përhapet me shpejtësi, OBSH-ja do të mbështesë Shqipërinë me 200 mijë teste të shpejta brenda 7-8 javësh”, deklaroi kreu i saj për Evropën një ditë më parë në Tiranë...
transparent

dhj212020

Testet e shpejta. Agjencia Franceze e Barnave pezullon testin VivDag: rezultati nuk është i garantuar

Agjencia Franceze e Barnave (ANSM) u ka kërkuar të gjitha farmacive shpërndarëse të ndërpresin përdorimin e testit të shpejtë VivaDiag Rapid Test SARS-CoV-2 Ag, një test i shpejtë i përdorur edhe në Itali, sepse rezultatet...
transparent

mar122021

Covid-19. Dr. Ilir Alimehmeti: Situata jashtë kontrollit. Të lejohen testet e shpejta në farmaci

Situata e Covid-19 në Shqipëri tanimë konsiderohet jashtë kontrollit. Raportohen shifra të larta të të infektuarve çdo 24 orë dhe po kështu, shumë humbje jete. Qytetarë të infektuar mbushin çdo ditë qendrat shëndetësore, qoftë dhe për...
transparent

maj72021

Shqipëria del nga harta e zonave të kuqe të Covid-19

Referuar shifrave zyrtare që publikohen si përsa i përket numrit të rasteve të reja të infektuara, ashtu edhe numrit të personave që trajtohen në spitalet Covid, raportohen çdo 24 orë më pak se 100 raste reja dhe në spitalet Covid...
transparent

shk72022

Covid-19. Studiohet testi i shpejtë i frymëmarrjes. Ja, si funksionon dhe për kë është i dobishëm

Së fundi, po studiohet prototipi i një pajisjeje të ngjashme me një analizues të frymëmarrjes (etilometër), që do të arrijë ta diagnostikojë me ndjeshmëri dhe saktësi infeksionin Sars-Cov2, edhe tek individët asimptomatikë dhe në më pak...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC