dezinfektues

nën42020

Shëndeti i lëkurës midis maskave dhe xhelit dezinfektues. Këshillat e dermatologëve

Përdorni pastrues joagresivë për të pastruar fytyrën, vendosni një produkt dermokozmetik funksional dhe masazhojeni mirë që ta përthithë lëkura para se të vini maskën mbrojtëse, lyeni duart dhe thonjtë me...
transparent

dhj292020

Dezinfektuesit e duarve. Është neglizhuar rreziku i lidhur me gëlltitjen. Rastet klinike

Gëlltitja e dezinfektuesve të duarve me bazë alkooli, qoftë vullnetare ose e paqëllimshme, mund të vrasë, por publiku është gjerësisht i pavetëdijshëm për rreziqet e mundshme që paraqet kjo formë e higjienës së duarve dhe...
transparent

pri122022

Rrezik i shtuar për astmë dhe ekzemë te fëmijët, prej përdorimit të dezinfektuesve nga nëna

Përdorimi i dezinfektuesve nga gratë shtatzëna mund të jetë një faktor rreziku për zhvillimin e astmës dhe ekzemës te foshnjat, thuhet në një studim të publikuar në Occupational Environmental Medicine. "Ekspozimi...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC