epidermoliza buloze

tet152020

Provohet efikasiteti i Filsuvezit në mbylljen e plagëve të epidermolizës buloze

Xheli lokal Filsuvez (AP101/Oleogel-S10) për epidermolizën buloze distrofike dhe junksionale është provuar efektiv në shërimin dhe mbylljen e plotë të plagëve të synuara, brenda 45 ditëve nga fillimi i trajtimit...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC