shkollë

sht292020

Epidemiologu Ilir Alimehmeti: Transmetimi i Covid-19 nga fëmijët te të rriturit është shumë i ulët

Me fillimin e vitit të ri shkollor, me dhjetëra mësues kanë rezultuar të prekur nga Covid-19. Kjo ka rritur frikën te prindërit se mos virusi infekton fëmijët dhe po kështu...
transparent

dhj32020

Mbyllja e shkollës gjatë pandemisë Coronavirus 2019 (COVID-19). A është efektive ndërhyrja në nivelin global?

Në shumicën e vendeve, përpjekjet për të reduktuar qarkullimin e sindromës së rëndë akute respiratore coronavirus 2 (SARS-CoV-2) dhe zhvillimin e...
transparent

nën92021

Italia nis protokollin e ri për menaxhimin e Covidit në shkolla. Me tre raste pozitive, karantinohet e gjithë klasa

Ministria e Arsimit në Itali u ka dërguar shkollave dokumentin me indikacionet e reja që parashikojnë nisjen e menjëhershme të karantinës, vetëm në bazë të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC