vaji i peshkut

sht242020

Suplementet e vajit të peshkut përmirësojnë fertilitetin mashkullor. Studimi në “Jama”

Konsumimi i suplementeve të vajit të peshkut mund të ketë përfitime në fertilitetin mashkullor pasi ka treguar se përmirëson cilësinë e spermës dhe nivelet e hormoneve të lidhura me pjellorinë te burrat e rinj të shëndetshëm...
transparent

jan242022

Kanceri. Suplementet nuk shfaqin përfitim dhe në disa raste, janë të dëmshme

Operatorët shëndetësorë duhet të ofrojnë këshilla të qarta dhe të thelluara për përdorimin e suplementeve dietike nga pacientët me kancer ose që i kanë mbijetuar sëmundjes, sipas një studimi të botuar në Cancer. Shumë njerëz...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC