hipertrofia prostatike

gus122020

Hipertrofia prostatike. Efekte premtuese nga ekstrakti i thekrës, palma kubane dhe kungulli

Për trajtimin e hipertrofisë beninje të prostatës ka ndoshta bimë më pak të njohura se serenoa dhe hithra, por që mund të na surprizojnë në të ardhmen. I tillë është rasti i Cerniltonit, një ekstrakt i polenit të thekrës...
transparent

mar252021

Barnat e hipertrofisë prostatike mund të reduktojnë rrezikun e sëmundjes së Parkinsonit

Një studim i botuar në “Jama Neurology” tregon se përdorimi i përbërësve që shtojnë glikolizën, siç është terazosina, zakonisht e përshkruar për hipertrofinë e prostatës, lidhet me një ulje të rrezikut për...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC