onikomikoza

maj132020

Onikomikoza. Shqetësimi është estetik. Kurimi, farmakologjik

Onikomikoza është shfaqja klinike e një infeksioni të shkaktuar nga dermatofite, maja dhe myk. Ajo ndjek një model kronik, prek një ose më shumë thonj të duarve ose këmbëve, por gjendet më shpesh te këta të fundit...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC