testim

pri172020

Gati testet serologjike. Doktor Andi Koraqi: I pari që do të testohet është personeli mjekësor

Doktor Andi Koraqi, i cili u prek nga COVID-19 ka lënë ambientet e shërbimit infektiv dhe do të drejtojë laboratorin e mikrobiologjisë në QSUT, online. Ky laborator dhe...
transparent

maj82020

Covid-19. Infektohet një farmacist në Fier

Në këtë situatë të epidemisë së Covid-19 në vendin tonë, në vijë të parë, përveç mjekëve dhe infermierëve janë dhe farmacistët, të cilët u kanë shërbyer sipas fashave të orareve qytetarëve me apo pa Covid. Në mënyrë të vazhdueshme...
transparent

maj202020

Prof. Andi Koraqi: Mbi 13 % e mjekëve të prekur nga Covid-19, në Sanatorium dhe QSUT. Nuk mund të flasim për imunitet

Çdo ditë, laboratori i mikrobiologjisë në QSUT kryen rreth 200 teste serologjike, me të cilët përveç personelit mjekësor, testohen edhe pacientë. “Çdo individ testohet dy herë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC