ICU

pri32020

Covid-19 në Shqipëri. BE-ja ndihmë 4 milionë euro për pajisje mjekësore

Epidemia e Covid-19 e ka gjetur të papërgatitur sistemin shëndetësor shqiptar. Në shërbimin infektiv ku aktualisht trajtohen 73 pacientë me Covid-19, në fillim kishte vetëm 4 aparate respirimi, ndërsa për katër javë, numri i tyre...
transparent

maj182020

Anakinra përmirëson rezultatet e pacientëve me Covid-19 dhe stres respirator akut

Sipas një studimi të zhvilluar me pacientët me Covid-19, sindroma e stresit respirator akut dhe hiperinflamimi, të menaxhuar me ventilim jo-invaziv jashtë ICU-së, duke shtuar një trajtim standard me anakinra me dozë të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC