antimalarik

mar252020

AIFA miraton përdorimin e antiretroviralit kundër HIV-it, por në fazat e hershme të sëmundjes

Agjencia Italiane e Barnave ka vënë në dispozicion në Itali, jashtë indikacionit të autorizuar, kombinimin e dy barnave, lopinavir/ritonavir, për pacientët Covid-19, një kombinim...
transparent

pri62020

Coronavirusi. A na mjaftojnë antimalarikët? Po mungojnë për pacientët në profilaksi

Përdorimi eksperimental i barnave antimalarike, të tilla si klorokina dhe hidroksiklorokina, për trajtimin e pacientëve me Covid-19 po vështirësohet për ata që i përdorin rregullisht, siç janë ata që vuajnë nga...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC