lopinavir-ritonavir

mar242020

Lopinaviri dhe ritonaviri nuk kanë përfitime në trajtimin e coronavirusit të ri. Studimi

Sipas një studimi të botuar në “New England Journal of Medicine”, trajtimi me lopinavir-ritonavir si shtesë e kurave standarde te pacientët e rritur të hospitalizuar, me Covid-19 të rëndë, nuk do të sjellë përfitime...
transparent

pri22020

Përditësim mbi trajtimet dhe vaksinat kundër COVID-19, që janë në zhvillim

Gjatë javëve dhe muajve të fundit, agjencia është në bisedime me shumë zhvillues të barnave terapeutike dhe disa prej tyre janë në zhvillim e sipër. Sidoqoftë, në këtë pikë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC