favipiravir

mar232020

AIFA saktëson: Përdorimi i favipiravirit për COVID-19, i paautorizuar në Evropë e SHBA. Prova të dobëta shkencore mbi efikasitetin

Në lidhje me informacionet e fundit të qarkulluara në internet dhe në shtyp që lidhen me përdorimin e produktit mjekësor me bazë favipiraviri në trajtimin e COVID-19...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC