epidemi

shk62020

Coronavirusi. Kina shpall rezultatet premtuese të barnave. OBSH: Kujdes, nevojiten teste në shkallë të gjerë

Studiuesit e Universitetit Zhejiang dhe të Institutit të Virologjisë në Vuhan kanë njoftuar rezultatet pozitive të testit të barnave, përkatësisht Abidol e Darunavir dhe...
transparent

kor172020

Covid-19. Në Shqipëri ka shpërthime komunitare. Situata, në përkeqësim

Shifrat e të prekurve nga coronavirusi, janë në rritje çdo ditë. Tanimë ka shpërthime komunitare, gjë që e vështirëson gjurmueshmërinë epidemiologjike dhe situata është thuajse jashtë kontrollit. Prof. dr. Tritan Shehu ngre një sërë...
transparent

kor312020

Silva Bino: Situata e Covid-19 në Tiranë jashtë kontrollit, por vazhdon hetimi epidemiologjik për ta frenuar sa më shumë, aty ku mundemi

Covid-19 po përhapet më së shumti në rrethe familjare, por nuk mbeten pas vendet e punës ku ka prani të madhe njerëzish në një ambient të mbyllur. Shefja e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC