Pfizer

gus22019

Barnat gjenerike dhe marrëveshja Pfizer-Mylan. Faturimi i parashikuar për vitin 2020: 20 miliardë

Nënshkruhet marrëveshja e ndarjes më vete të divizionit Upjohn të Pfizerit, i karakterizuar nga barnat me patentë të skaduar apo në skadim e sipër dhe bashkimit të tij me...
transparent

dhj102020

Vaksina kundër Covidit në Britani. MHRA: Jo për ata me historik reaksionesh alergjike të rëndësishme

Ndërsa vaksinat anti-Covid në zhvillim vazhdojnë procesin e tyre të miratimit, në Mbretërinë e Bashkuar, vendi i parë që ka filluar shpërndarjen publike të vaksinës Pfizer/Biontech, rreth njëqind njerëz janë vaksinuar fillimisht, dy prej...
transparent

jan122021

Vaksinimi anti Covid. Sasia e parë prej 975 vaksinash do të përdoret për t'u injektuar të dyja dozat mjekëve të spitaleve Covid

Mjekë të dy spitaleve Covid, por edhe epidemiologë të Tiranës kanë nisur të aplikojnë vaksinën Pfizer pranë ambienteve të "Air Albania"-s. Në dy ditë janë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC