rinosinusit

kor32019

Rinosinusiti kronik me polipe nazale. Aprovohet për herë të parë trajtimi për sëmundjen

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave (FDA) ka komunikuar aprovimin e trajtimit me bazë injeksionet e dupilumabit për trajtimin e rinosinusitit kronik me polipe nazale te pacientët e rritur. Ky është aprovimi i parë për...
transparent

shk102020

Dermatiti atopik. Dupilumabi po vlerësohet për fëmijët 6-11 vjeç

Deri në 26 maj 2020 do të merret vendimi përfundimtar. Ndërkohë, Administrata e Ushqimit dhe e Barnave (FDA), po vlerëson me procedurë parësore (priority review) kërkesën shtesë të Biologics License (sBLA) në lidhje...
transparent

mar312021

Riniti alergjik, infektiv apo vazomotor. Këshilla e farmacistit për trajtimin

Rinitet, një inflamacion i mukozës së hundës, janë ndër problemet që prekin më shpesh traktin e sipërm respirator. Klasifikimi i rinitit fillon nga shqyrtimi i shkaqeve: alergjik, infektiv viral, rinosinusit bakterial, rinit medikamentoz...
transparent

sht112023

Riniti, rinosinusiti kronik dhe astma. Terapitë bimore që reduktojnë inflamacionin

Rinosinusiti është një gjendje inflamatore e mukozës së hundës dhe sinuseve paranazale që mund të ndikojë negativisht në cilësinë e jetës dhe aktivitetet e përditshme...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC