neurodegjenerative

maj32019

Bari i hipertensionit, që po shndërrohet në shpresë për sëmundjet neurodegjenerative

Një bar që aktualisht përdoret për trajtimin e hipertensionit, mund të jetë kandidat premtues për trajtimin e sëmundjeve neurodegjenerative, sipas një studimi të botuar në "Nature Communications". Në eksperimentet mbi modelet e...
transparent

jan112021

Plakja e trurit. Përdorimi i neurotrofinave si një qasje terapeutike

Një mundësi për të luftuar plakjen e trurit mund të vijë nga neurotrofinat, një familje proteinash të vogla që luajnë rol themelor në rregullimin e rritjes së aksoneve dhe diferencimit të neuroneve. Më e bollshmja nga këto...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC