ponstan

pri152019

Kompania Pfizer nis tërheqjen vullnetare të Ponstanit nga tregu

Agjencia Kombëtare e Barnave dhe e Pajisjeve Mjekësore ka bërë me dije se, pas njoftimit të marrë nga MAH dhe distributori farmaceutik, të cilët importojnë barin “Ponstan shurup 50mg/ml”, ka nisur tërheqja e tij nga tregu...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC