rinit

pri102019

Pse këshillohet spraji me kapsaicinë për rinitin dhe si përgatitet ai?

Kapsaicina është derivat i metabolizmit të një acidi yndyror mono të pasaturuar dhe dihidrokapsaicina është versioni i saj i saturuar. Këto janë metabolite sekondare të bimëve, ashtu si kapsaicinoidet e tjera. Ato prodhohen nga...
transparent

mar312021

Riniti alergjik, infektiv apo vazomotor. Këshilla e farmacistit për trajtimin

Rinitet, një inflamacion i mukozës së hundës, janë ndër problemet që prekin më shpesh traktin e sipërm respirator. Klasifikimi i rinitit fillon nga shqyrtimi i shkaqeve: alergjik, infektiv viral, rinosinusit bakterial, rinit medikamentoz...
transparent

sht112023

Riniti, rinosinusiti kronik dhe astma. Terapitë bimore që reduktojnë inflamacionin

Rinosinusiti është një gjendje inflamatore e mukozës së hundës dhe sinuseve paranazale që mund të ndikojë negativisht në cilësinë e jetës dhe aktivitetet e përditshme...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC